Home / Over ons

Over ons

Een passie voor milieu en ondernemen

Adviron bestaat uit een team van deskundigen die gebeten zijn door de milieu- en omgevingswetgeving en dit willen delen met ondernemingen en bedrijven om deze wetgeving op een efficiënte en correcte manier te implementeren op hun bedrijf. 

Waar vindt u ons?

Ons kantoor is sinds 2023 gevestigd in 

Hof ter Weze 7
8800 Roeselare

België

Maak een afspraak

Historiek

Adviron is een onderdeel van Creafarm, een studie- en adviesbureau dat ontstaan is met focus op de landbouwsector. Adviron zal zich toeleggen op de advisering en begeleiding van ambachtelijke en industriële bedrijven bij milieuaanvragen en -administratie. 

In de zomer van 1998 werd Creafarm opgericht door Dirk Verbauwhede en Kurt Hoorne om invulling te geven aan de groeiende vraag van bedrijfsleiders naar onafhankelijk advies en dienstverlening. In de beginfase specialiseerden de zaakvoerders zich vooral op milieuvergunningsaanvragen en begeleiding van plannen voor bouwprojecten. 

Begin de jaren 2000 zijn de eerste medewerkers in dienst getreden en werd er bijkomende aandacht besteed aan de begeleiding van de bedrijven als hulp voor het voldoen aan de steeds toenemende administratieve druk. Van in het begin werd de begeleiding ter plaatse op het bedrijf uitgevoerd wat nu één van de grootste troeven is ! 

Uit deze bijkomende dienstverlening is dan de verbreding voortgevloeid naar meer specifieke eisen uit de landbouwsector zoals bedrijfsovernames, waardebepalingen bedrijven en studies over specifieke  items zoals water, geur, energie, etc. … 

Door de toenemende vraag naar advies vanuit de KMO sector en industriële bedrijven werd beslist het duidelijk te maken bij het bredere publiek dat wij niet alleen werkzaam zijn voor landbouwers. Vandaar werd in 2022 Adviron in het leven geroepen als onderdeel van Creafarm om de industriële bedrijven te begeleiden en te adviseren. 

Waarom kiezen voor Adviron?

Brede dienstverlening

Brede dienstverlening

zoeken naar een efficiënte oplossing over verschillende disciplines heen

Ruime expertise

Ruime expertise

jarenlange ervaring en thuis in verschillende domeinen

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

advies op maat volgens de behoeften en de visie van uw bedrijf

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

een uitgebreid netwerk om voor al uw vragen tot een oplossing te komen

Vaste contactpersoon

Vaste contactpersoon

één vast aanspreekpunt