Home / Projecten

Projecten

Een greep uit onze dienstverlening

Om u een beeld te geven van de diverse projecten en diensten die wij voor bedrijven op ons nemen, vindt u hieronder een overzicht van enkele projecten en geleverde diensten. 

Callens Recycling

Wij ondersteunen het afvalbedrijf Callens Recycling bij hun vergunningsaanvragen, zijn aangesteld als externe milieucoördinator en geven divers (milieu)advies.

Lees meer

TVH

TVH is een wereldspeler voor onderdelen voor heftrucks, industriële voertuigen, ... . Voor diverse sites hebben zij op ons beroep gedaan om het milieuluik van hun omgevingsvergunning op te maken.

Lees meer

Ruimdienst Van Parys - Stepman

De ruimdienst Van Parys - Stepman rekent op de diensten van Adviron voor hun vergunningsaanvragen, externe milieucoördinatie en divers advies.

Lees meer

Project-M.e.r.-screening vakantiepark

In samenwerking met architectenatelier Vyvey en partners werd een omgevingsaanvraag ingediend voor een vakantiepark te Koksijde waarbij wij de project-m.e.r.-screening en de aanvraag voor een ingedeelde inrichting opmaakten.

Lees meer

Project-m.e.r.-screening handelsruimte Brugge

In samenwerking met architectenatelier Vyvey en partners werd een omgevingsaanvraag ingediend voor een handelsruimte te Brugge waarbij wij de m.e.r.-screening voor ons rekening namen.

Lees meer

Ook beroep doen op onze expertise?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Contacteer ons