Home / Blog / Wij verhuizen!!

Wij verhuizen!!

Eindelijk is het zo ver. Wij nemen afscheid van ons kantoor in Harelbeke en verhuizen op dinsdag 20 juni 2023 naar Hof ter Weze 7 in Roeselare. 

Omwille van onze verhuis zullen wij op vrijdag 16 juni 2023 en maandag 19 juni 2023 moeilijk bereikbaar zijn.

Wij hopen  u snel te mogen ontvangen in ons nieuwe kantoor! 


Milieuadvies nodig?

Contacteer ons

Vond u dit artikel interessant?

Deel het met kennissen en vrienden.

Recente berichten

Startschot voor Adviron in 2023

Milieu-aangiftes, milieucoördinatie, omgevingsvergunningen … De milieuwetgeving kan vaak complex en tijdrovend ogen, zeker voor ondernemers. Vanuit de sector is er een groeiende vraag naar begeleiding. Uit die vraag is Adviron, een onderdeel van Creafarm, ontstaan. Hun doel? Ondernemingen helpen om de milieuwetgeving zo efficiënt en correct mogelijk te implementeren. Met persoonlijk en onfhankelijk advies, helemaal op maat.

Lees meer

Nieuwe hemelwaterverordening 2023

De nieuwe Gewestelijke Stedenbouwkundige Verordening Hemelwater treedt in werking op 2 oktober 2023. Hierbij denken we aan de grotere projecten die al in ontwikkeling zijn en pas na 2 oktober zullen ingediend worden. Bij de opmaak van het project kan hier dan ook best al rekening mee gehouden worden.

Lees meer

Materialeninformatiesysteem - MATIS

Aan de hand van het registratiesysteem MATIS worden zowel inzamelaars als verwerkers door de OVAM aangezet om alle in- en uitgaande afval- en materialenstromen te gaan rapporteren. Vanaf 8 januari 2024 worden er bepaalde wijzigingen doorgevoerd.

Lees meer