Home / Blog / Startschot voor Adviron in 2023

Startschot voor Adviron in 2023

Adviron is een onderdeel van Creafarm, een studie- en adviesbureau dat sinds zijn oprichting in 1998 is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in West-Vlaanderen. “In de beginfase specialiseerden we ons in milieuvergunningsaanvragen en begeleiding van plannen voor bouwprojecten van landbouwbedrijven”, vertelt Kurt Hoorne, zaakvoerder en medeoprichter van Creafarm. “Geleidelijk aan werd er meer aandacht besteed aan de begeleiding van deze bedrijven, om zo de steeds toenemende administratieve druk – denk maar aan  de diverse aangiftes - te verlichten. Van in het begin werd de begeleiding ter plaatse op het bedrijf uitgevoerd, meteen één van onze grootste troeven.” 

Waar Creafarm zich vooral op landbouwbedrijven richt, zal Adviron zich toeleggen op advies en begeleiding van kmo’s en industriële bedrijven bij milieuaanvragen en -administratie. De sterkte van Creafarm was tegelijk ook een handicap. Voor het grote publiek was het niet duidelijk dat wij niet alleen landbouwers adviseren. Daarom werd Adviron in het leven geroepen. Onze consulenten kunnen daarbij bouwen op de jarenlange expertise en ervaring die we in huis hebben.

Milieuadvies nodig?

Contacteer ons

Vond u dit artikel interessant?

Deel het met kennissen en vrienden.

Recente berichten

Nieuwe hemelwaterverordening 2023

De nieuwe Gewestelijke Stedenbouwkundige Verordening Hemelwater treedt in werking op 2 oktober 2023. Hierbij denken we aan de grotere projecten die al in ontwikkeling zijn en pas na 2 oktober zullen ingediend worden. Bij de opmaak van het project kan hier dan ook best al rekening mee gehouden worden.

Lees meer